Blog

Volby 2021 - Aktuální výsledky voleb do PS
Jak dopadly volby do poslanecké sněmovny parlamentu České republiky? Na této stránce naleznete aktuální vývoj hlasů při sčítání a následně i finální výsledky.
Nová funkce: Hlasování ve frontě anket
Vyslyšeli jsme přání mnoha z vás týkající se zjednodušení procházení a hlasování v anketách z jedné konkrétní kategorie nebo pod jedním hashtagem.
Jak vytvořit vlastní anketu?
ihlas.cz je nástrojem pro tvorbu uživatelských anket a v následujícím příspěvku si shrneme, jak zde začít vytvářet vlastní ankety.
Kde brát obrázky k anketám, abyste neporušili autorský zákon?
Ke každé anketě na ihlas.cz může její autor vložit libovolný ilustrativní obrázek. Je třeba ale dát pozor, protože pokud obrázek jen tak odněkud stáhnete, může vzniknout problém...
Přichází ihlas.cz 2.0!
Několikaměsíční práce jsou u konce a nová verze ihlas.cz je konečně online. Přináší s sebou zásadní změny a vylepšení!
Začali jsme pracovat na nové verzi ihlas.cz
Těší nás váš neupadající zájem o hlasování a tvorbu anket na našem serveru ihlas.cz a tak jsme se rozhodli, že celý server posuneme dál a kompletně jej přepracujeme.
Prezident Zeman zmínil ihlas.cz při inauguraci
Prezident Miloš Zeman zmínil ihlas.cz ve svém inauguračním projevu. Toto samotné by pro nás bylo velmi potěšující, kdyby se tak ale stalo za jiných okolností a nedošlo přitom i k nepochopení celé podstaty serveru ihlas.cz...
add